FORLYSTELSER OG ATTRAKTIONER

Oplevelser er der nok af i og omkring Orlando, så det er udelukkende et spørgsmål om at vælge. Først og fremmest står valget mellem en af de syv store temaparker, kaldet 'The Big Seven'.

 
I efteråret 2011 åbnede Florida's nyeste familietemapark: LEGOLAND

Ovenstående attraktioner er beliggende i en afstand af  20 til 40 minutters kørsel fra huset
Det kan ofte betale sig at købe kombi billetter til  parkerne. Rabatmulighederne ændrer sig hele tiden, så check dem på www.disneyworld.com under 'Tickets and passes'.
Bemærk at der kan være pæne rabatter ved at købe billetterne over nettet.

Ud over the big seven er der masser af andre tilbud for oplevelser. F. eks:

Kennedy Space Center

Bush Garden
Gatorland
Boggy Creek Airboat rides
Pirate Cove
Wet´n Wild

I Tampa/St. Petersburg kan man besøge Salvador Dali museet Dali museet

Vi kan også anbefale et besøg i bydelen Celebration, der er anlagt i en stil der svarer til det tidlige 20. århundrede. Celebration 

Disney Spring er et område hvor man kan gå en tur, gå på flere forskellige restauranter, shoppe, samt blive underholdt på forskellig vis. Hvis man har lyst til at gå i biografen, findes der en del teatre, og man har også mulighed for at se Cirque du Soleil.
Downtown Disney   

En spændende naturoplevelse kan være at svømme med søkøer (manatees) hvilket der er flere muligheder for ved Crystal River, ca. to timers kørsel villaen ude ved golfkysten.
En mulighed kan være at bruge www.sunshinerivertours.com

At plukke appelsiner er en sjov oplevelse du kan få hele året rundt. Beliggende ca. 10 minutters kørsel nordpå ad US 27 finder du U-Pick Citrus 
U Pick Citrus  .

GOLF

Florida er et eventyrland når det kommer til golf. Der er ca. 1450 golfbaner i staten, så har du lyst til at spille golf er det ikke muligheder der mangler.
Orlando kaldes også Golf Capitol of the World grundet mere end 150 baner i og omkring byen og et klima der sikrer solskinsgolf året rundt. De fleste baner er åbne for gæster.

Golf 18 Network  er en hjemmeside hvor du kan se dagens tilbud på golfbaner i og omkring Orlando

I husets garage står der to herre (et med grafitskafter og et med stål skafter) og et dame golfsæt til fri afbenyttelse. Alle tre sæt er til højrehåndede personer.

Vores villa ligger placeret midt i Highland Reserve Golf Club, så hvis du vil spille golf lige uden for døren, kan du bruge dette link til Highland Reserve Golf Club:
Highlands Reserve Golf Club