Sydvest vendt pool med ugenert beliggenhed til golfbanen

Pragtfuldt air-conditioneret 2-etages villa med egen sydvestvendt pool (8,85m x 4m) og spa beliggende helt ugenert ud til orangetræer og 8. tee-sted i den prestigefyldte og meget populære Highlands Reserve Golf Club. Et område smukt anlagt med varieret beplantning og fortove velegnet til gå og jogging ture.

De ca. 170 kvm. indeholder alt hvad du behøver, for at få en sorgløs ferie i et område spækket med forlystelser i verdensklasse. Indenfor ca. 20 minutters kørsel kan du bl.a. nå Disneyworld og Seaworld, og ca 40 minutter til Universal og Island of Adventure.

Villaen indeholder i stueetagen dagligstue, spisestue, køkken med spiseplads, ekstra toilet og master soveværelse med eget badeværelse. På 1. sal er der 3 soveværelser og 1 badeværelse. Alle soveværelser har walk-in closet og fladskærms tv.

Når du ikke er ude for at opleve Orlandos attraktioner eller en af de eventyrlige golfbaner, kan du nyde livet i solen ved det store område med terrasse, pool og spa, der er afskærmet af et myggenet. Her er der sol fra klokken ca. 10 til solnedgang. Via en timer på væggen kan spa laves til jacuzzi, der fyldes med bobler og 37 grader varmt vand. Du kan også hygge dig under den overdækkede terrasse eller indendørs, hvor der er et 55 tommer fladskærmstv i stuen. I stuen er der installeret dvd og WII. I alle fire soveværelser er der ligeledes fladskærms tv. Der er endvidere gratis high speed internet adgang (Wifi) og den helt store TV-pakke, samt telefon med gratis opkald til USA og Canada.

For at gøre det nemt at pakke rejsekufferten er huset udstyret med alt det nødvendige sengelinned, håndklæder, hårtørrere mv. Skulle du have brug for at vaske , er der både vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og et strygebræt.
I garagen står to herre og et dame golfsæt til fri afbenyttelse.
Der er desuden en sammenklappelig barneseng og en barnestol til rådighed.

Der er endeløse muligheder for at gå ud at spise, men skulle du have lyst til selv at lave maden er der rige muligheder, for køkkenet er udstyret med stort amerikansk køleskab, microovn, komfur og opvaskemaskine samt rigelig service og køkkengrej til 8 personer.
Ønsker I udendørs BBQ, kan vores management firma sætte jer i forbindelse med et udlejningsfirma, der bringer og henter en rengjort og gasfyldt BBQ for ca. 55$ om ugen.

Hvis I ønsker det, tilbyder vores management firma på forhånd at indkøbe de varer I måtte have brug for lige til starten af jeres ophold. Hvis I sender os en liste vil vi sørge for at varerne er i huset når I kommer. I afregner direkte med management firmaet, som udover prisen på varerne opkræver et gebyr på 20$.

I huset ligger en opslagsbog med mange praktiske oplysninger. Her er også telefonnummeret til vores management firma, som kan kontaktes hvis man har behov for yderligere hjælp og vejledning. Ønsker man ekstra rengøring under sit ophold kan det bestilles hos management firmaet, prisen er ca. 60 - 90US$.
 

Vi købte villaen i 2009 for at kunne tilbringe noget tid hvert år væk fra den danske vinter. I disse perioder nyder vi livet i Florida og sørger for at villaen er up to date. Det er vigtigt for os at villaen er den perfekte base for jeres ferie.